1980 руб
990руб
Μόνο σήμερα -50% έκπτωση
Παραγγελία

Tinedol – αποτελεσματική
θεραπεία για το μύκητα
ποδιών, δυσάρεστη
δυσάρεστη οσμή και
φαγούρα

 • εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές
 • καταπολεμά τον μύκητα ποδιών
 • εξαλείφει την μυκητίαση στα δάχτυλα
 • εμποδίζει την μυκητίαση νυχιών
 • δυαλύει το ξεφλούδισμα
Μόνο σήμερα -50% έκπτωση
1980 руб
990руб
Γρήγορη δράση, μόνιμο αποτέλεσμα!

Tinedol – πρόκειται να είναι μια μοναδική πατενταρισμένη φόρμουλα που καταπολεμά τον μύκητα ποδιών, την δυσάρεστη οσμή και την φαγούρα.

Το συγκρότημα των μαλακτικών συστατικών δημιουργεί την αόρατη προστασία, αποτρέποντας το σχηματισμό ρωγμών, το οποίο δεν αφήνει καμία ευκαιρία στους μύκητες να ζουν στο δέρμα. Φυσικά συστατικά Climbazole και Farnesol είναι αποτελεσματικά κατά μύκητα ποδιών και νυχιών με διάφορες αιτιολογίες. Το προϊόν μέλισσας είναι η πρόπολη που έχει ισχυρές βακτηριοκτόνες ιδιότητες.

Έλαιο Τεϊόδεντρου διεισδύει βαθιά στον υποδόριο στρώμα του δέρματος για να θεραπεύσει προβληματικές περιοχές, δίνει φρεσκάδα και εξαλείφει τις οσμές μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Tinedol — είναι ένα μοναδικό πιστοποιημένο φάρμακο
 • Δεν περιέχει ΓΤΟ

 • Πατενταρισμένη συνεργική φόρμουλα

 • Από τα φυσικά συστατικά

 • εν περιέχει χρωστικές ουσίες και συντηρητικά

 • Δεν έχει αντενδείξεις

Σχόλια
 • Η Αννούλα, 37 ετών

  «Ο σύζυγός μου έχει ένα επίμονο πρόβλημα - ο μύκητας ποδιών. Είναι ενεργός: πάει στο μπάνιο, στην πισίνα, στο γυμναστήριο - εκεί μολύνεται. Δοκιμάσαμε πολλά φάρμακα, αλλά δεν υπήρχε το αποτέλεσμα. Αγόρασα Tinedol για το σύζυγό μου και το πρόβλημα λύθηκε. Θα σας πω ένα μυστικό - Tinedol δεν καταπολεμά μόνο το μύκητα, αλλά και εξαλείφει τη δυσάρεστη οσμή. Πολλές γυναίκες θα με καταλάβουν - πώς αισθάνεσαι όταν ο σύζυγός σας συνεχώς έχει την οσμή ποδιών και των παπουτσιών. Και τώρα υπάρχει μόνο ένα ελαφρύ άρωμα. Tinedol στο σπίτι μας είναι ένα μαγικό ραβδί - αν είμαστε στην θάλασσα ή στο εξοχικό σπίτι ή στις όχθες του ποταμού - μετά κατ ανάγκη το χρησιμοποιούμε με όλη την οικογένεια»

 • Αντώνης, 24 ετών

  «Πρέπει να τρέχω όλη την ημέρα στα παπούτσια, το βράδυ υπάρχει φυσικά ο ιδρώτας, η οσμή και η φαγούρα. Δουλεύω σε ένα ακριβό εστιατόριο, έτσι δεν μπορώ να αλλάξω τα παπούτσια. Πόσο καιρό έχω υποστεί έτσι, αν ένας συνάδελφος δεν συνιστάται Tinedol - το κρέμα κατά μύκητα και φαγούρα. Το έπαιρνα το βράδυ μετά από ένα ντους, αλλά δεν πίστευα καθόλου σε ισχύ του. Το επόμενο πρωί δεν υπάρχει και ένα ίχνος της ερυθρότητας δεν, γρατζουνίζεται. Εδώ είναι το αποτέλεσμα! Τώρα, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, και το συνέστησα σε άλλα παιδιά από το εστιατόριο . Τώρα δουλεύω πιο διασκεδαστικό, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την υπηρεσία!»

 • Η Ιωάννα, 45 ετών

  «Εργάζομαι ως πωλητρια στο κατάστημα. Ολόκληρη την ημέρα, κουράζομαι από το τρέξιμο - το βράδυ πόδια ιδρώνουν πολύ και ο ιδρώτας πάει ανάμεσα στα δάχτυλά. Το πρωί ακόμα κόκκινα και φολιδωτά μπαλώματα εμφανίζονται, μετά δεν μπορείς να ντύνεις τα ανοιχτά παπούτσια. Δεν ήξερα πώς να σωθώ, μέχρι ο γιατρός συνέστησε Tinedol. Αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μετά λήψης αισθάνεσαι μια τέτοια δροσιά και υπάρχει το ευχάριστο άρωμα, όπως είναι σε ακριβά καλλυντικά. Τώρα χρησιμοποιλω Tinedol συνεχώς, δεν υπάρχει καθόλου ο μύκητας. Τα νύχια είναι τόσο όμορφα και λεία και το δέρμα είναι καθαρό και απαλό. Δεν υπάρχουν οι κόκκινες κηλίδες.»

Σχόλια ειδικού

«Συχνά έχω τις ασθενείς με τον μύκητα ποδιών. Κατά χρόνια εμπειρίας μου, θέλω να πω ότι το κύριο πράγμα σε αυτό το θέμα - είναι η κανονικότητα της χρήσης των φαρμάκων και υγιεινής ποδιών. Tinedol αρκετά καλά αντιμετωπίζει την μυκητίαση, έτσι έχει επίσης μια εντελώς φυσικά συστατικά. Είναι απλά ένα καταπληκτικό φάρμακο! Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα, μετά από ένα ντους, και θα ξεχάσετε ό, τι είναι η φαγούρα και ερυθρότητα στα πόδια. Επίσης βοηθά να
απαλλαχθεί κανείς την οσμή.
Ήθελα να το συστήσω σε όλους, ακόμα και
για τους σκοπούς της πρόληψης».

Ο Αλέξανδρος Παπαθανασίου,
ο γιατρός-δερματολόγος
ανώτερης κατηγορίας
Μην κάνει βλαβές;

Tinedol είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά που προέρχονται από φυτικό υλικό και δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και τους ΓΤΟ. Αλοιφή δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Tinedol είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το νόμο

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα σε στεγνό, καθαρό δέρμα μετά από τις διαδικασίες υγιεινής. Να το πάρετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς

Παράδοση

Παράδοση στη Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη διαρκεί 4-7 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε τις επιχειρηματίες μας.

Μόνο σήμερα -50% έκπτωση
1980 руб
990руб